Sushi gaminimo pamokėlės

Pamokėlių metu papasakosime jums apie suši atsiradimo istoriją, jų vartojimo kultūrą bei etiketą. Sužinosite visą produktų kelią iš egzotiškų pasaulio vietų iki suši stalo, jų apdorojimo bei suši sukimo ir gaminimo techniką. Išmoksite kaip profesionaliai ir greitai pasigaminti suši ir galėsite juo pasivaišinti draugų ar kolegų būryje.

Pamokėlės vyksta grupėmis nuo 8 iki 20 žmonių. Grupėms virš 20 žmonių taikome nuolaidas.

Dėl pasiūlymų didesnėms grupėms, galite kreiptis mūsų nurodytais kontaktais.

Maki

Maki - jūros dumblių lapas išorėje, ryžiai ir ingridientai viduje

  • Suši atsiradimo istorija
  • Gaminimo technika
  • Suši gaminimas ir degustavimas
  • Vartojimo kultūra ir etiketas
  • Suši terminologija
  • Specialus šefo suši
  • Taurė namų vyno

14 €

UŽSAKYTI

Uramaki + vyno taurė

Uramaki - „išvirkščias maki“, jūros dumblių lapas viduje, ryžiai ir ingridientai viduje ir/ar išorėje

  • Suši atsiradimo istorija
  • Vartojimo kultūra ir etiketas
  • Suši gaminimas ir degustavimas
  • Taurė namų vyno
  • Suši terminologija
  • Gaminimo technika
  • Specialus šefo suši

18 €

UŽSAKYTI

Sushi + Šefo sushi + vyno taurė

Uramaki arba bet kokio tipo pasirinkto suši gaminimas ir porcija specialaus šefo suši lauktuvėms

  • Suši atsiradimo istorija
  • Vartojimo kultūra ir etiketas
  • Suši terminologija
  • Gaminimo technika
  • Suši gaminimas ir degustavimas
  • Specialus šefo suši
  • Taurė namų vyno

22 €

UŽSAKYTI